over ons > algemeen - links
dansen
wedstrijden
dansfeesten
inschrijfformulier
contact

amstelveen
home
 
 

OVER: AD DE BRUIJN

In onze vaderlandse geschiedenis is Ad de Bruijn de eerste Nederlander die is onderscheiden voor zijn technische kennis van het dansen.

In het allernieuwste - in 2007 uitgegeven -Latin American-boek, dat is herschreven door de Engelse Misses Julie Laird staat zijn naam eervol vermeld voor de assistentie die hij bij het verbeteren van dit boek heeft verleend.

Dit nieuwe boek is een boek waar de danswereld zijn kennis uit moet halen, b.v. zij die dansleraar of danslerares willen worden, zullen dit boek goed moeten bestuderen om op hun officiële examens hun kennis te kunnen aantonen.

Uiteraard is Ad in Nederland degene die onze Nederlandse profs(dansers) en examinatoren les moet geven en de nieuwste technieken moet bijbrengen. Ad heeft in het verleden de hoogste Engelse diploma’s “Highly commended”gehaald en wel met de hoogste punten, 99.9, nog nooit eerder aan iemand toegekend. Niet alleen in techniek maar ook als danser heeft hij de nodige successen behaald. Hij heeft een groot danskampioenschap in Manchester gewonnen, is kampioen van de Benelux geweest en is totaal zes maal als vice-kampioen van Nederland geëindigd.

Ad heeft 25 jaar danswedstrijden gedanst door de hele wereld met veel succes. Nu dus wederom een succes.

OVER: ONS

Danscentrum Ad de Bruijn-Bonel is het echte fellow opleidingscentrum van Nederland voor het F.D.O. dansleraren diploma, het enige in Nederland officiëel erkende diploma. Tevens een van de grootste dansscholen voor clublessen van beginners tot en met topklasse.

Lid:NBD - DANCE MASTERS - NADB - VBD - PTA - IDTV - BDF - IDTA - ICBD - ISTD -
WDC(World Dance Council) - INTERNATIONAL ADJUDICATOR

Heeft u vragen of opmerkingen - laat het ons weten!

GEBOUW

Ons danscentrum in Amstelveen heeft een zaal met dansvloer van zwevend bamboe parket, is volledig ingericht met prachtig meubilair en voorzien van een Bose geluidsinstallatie. De ruimte is voorzien van een luchtverversing- en airco-systeem.

Er is ruime gratis parkeergelegenheid.


MOGELIJKHEDEN

Op zaterdagavond is de vrije dansavond voor iedereen. Kijk op de dansagenda voor de data.

Privélessen in alle vormen van dansdisciplines op aanvraag.